fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa

Lemonsoft integrationer

Lemonsoft-integrationen är framgångsrik med alla program och enheter. Lemonsoft är ett företagsresursplaneringssystem som används av tusentals företag, för vilket vi förbereder alla nödvändiga skräddarsydda tillägg med vår långa erfarenhet.

Lemonsoft integrationer
INTEGRATION

Alla tillägg och integrationer för Lemonsoft

Vi gör Lemonsoft precis den typ av tillägg du behöver i din verksamhet. Vi ansluter den även om du vill överföra data med någon annan programvara eller enhet. Data kan importeras från Lemonsoft, till exempel för efterberäkning eller övervakning av produktionsmaskiner. Vi kan använda webbtjänstens gränssnitt och andra nödvändiga anslutningsmetoder för att importera data. All information i din Lemonsoft är i alla fall tillgänglig för din skräddarsydda programvara.
 
Vi har även vår egen Lemonsoft-installation mjukvaruutveckling och för testning. Därför kan programvaran testas redan innan den ansluts till din Lemonsoft. Vi vet vad vi gör.

Exempel på Lemonsoft-integrationer

SkyShop B2B onlinebutik - Elektronisk beställningskanal

B2B och B2C onlinebutiker

Pipedrive logotyp

Pipedrive integration

Kardex logotyp

Kardex och andra lagerrobotar

Mailchimp integration

Skycode

Lemonsoft

Vi anpassar tillägg och funktionalitet för Lemonsoft efter dina behov. Vi har erfarenhet av dussintals olika plugins och intranät som fungerar tillsammans med Lemonsoft. Berätta vad du behöver så föreslår vi en lösning!

eller ring +358 40 700 0002

Exempel på Lemonsoft-tillägg

Efterräkning aktiverad

SkyReport - Efterräkning

Räkning i realtid hjälper dig att hålla koll på ditt företag. SkyReport - Efterräkning visar fördelningen av lönsamheten för varje försäljningsorder, tydligt åtskilda av gröna och röda bakgrundsfärger.

Du kan också borra ner till individuella stämplar och materialkostnader. Så du kan se alla dina aktiviteter i helheten och verkligen detaljerade om det behövs. Programvaran SkyReport Post-Calculation hämtar data från Lemonsoft automatiskt och den är alltid skräddarsydd för kunden och siffrorna som tillhandahålls av den kan alltid förlitas.

SkyPlanner produktionsplanering och finladdning

SkyPlanner - Fin belastning

Med finbelastad programvara organiserar du dina arbetsköer för att maximera din produktionseffektivitet och väntetider. Vår finlastmjukvara har gjorts till ett enkelt och mångsidigt produktionsverktyg för att planera, regissera och förutse industriellt arbete.

En stor belastning integreras i Lemonsoft ERP-system och inkluderar avancerad och lärande artificiell intelligens som ger designern förslag på de mest förnuftiga sätten att organisera arbete på. SkyPlanner ökar din omsättning och förbättrar din kvalitet.

SkySeller - Budberäkning

Budkalkylatorn snabbar snabbare och underlättar inlämningen av även komplexa bud, vilket effektiviserar försäljningen. SkySeller - Budberäkning är integrerad i Lemonsoft ERP-system och är alltid skräddarsydd för att passa dina behov och är därför precis rätt program för dig.

Produktionsmaskinövervakning aktiverad

SkyMonitor - Produktionsspårning

Att spåra produktionsmaskinens körtid hjälper dig att optimera din produktion. SkyMonitor - Produktionsspårning visar produktionsmaskinens status i realtid och förhindrar driftstopp. Bättre maskinanvändning ökar dina intäkter utan maskininköp. Programmet kan kombineras med till exempel Lemonsoft, CNC-stationer, plåtarbetscentra, lasrar, svetsmaskiner och robotar.

Lär känna våra kunder

Skycodes team förstod snabbt våra behov och kom med bra idéer. Programmering och installation gick smärtfritt och programmet togs snabbt i bruk. Vi har lagt till ytterligare funktioner till programmet vid behov. Efter projektet har vi beställt många andra program och samarbetet fortsätter med nya utvecklingsprojekt!

Jouko Tiainen

VD, Timaco Oy

Vill du integrera eller anpassa Lemonsoft?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så berättar vi hur du kan ge ditt företag ett nytt lyft.

Försäljningskontaktinformation

Jussi Mäntylä