Lemonsoft allt tillägg och integrationer

Lemonsoft - integration är framgångsrik med all mjukvara och hårdvara. Lemonsoft är ett ERP-system som används av tusentals företag, för vilka vi tillverkar alla nödvändiga anpassade tillägg med lång erfarenhet. Så vi gör Lemonsoft till den typ av tillägg du behöver för ditt företag. Vi bifogar det också om du vill överföra data med någon annan programvara eller enhet. Data kan importeras från Lemonsoft även för efterberäkning eller övervakning av produktionsmaskiner. Vi kan dra nytta av Webservice-gränssnittet och andra nödvändiga kommunikationsmetoder för att importera data. I vilket fall som helst är all information i din Lemonsoft tillgänglig för din anpassade programvara.
 
Vi har också en egen Lemonsoft-installation för mjukvaruutveckling och testning. På grund av detta kan programvaran testas innan den integreras i din Lemonsoft. Vi vet vad vi gör.

exempel Lemonsoft integrationer:

Magento, Woocommerce, Wolf, Shopify-integration

B2B och B2C onlinebutiker

Integreringen av Lemonsoft i e-handelsplattformar är bekväm. Vi kan importera saldouppdateringar och exportera order till e-handelsprogram som SkyShop B2B e-handel, Magento, Woocommerce, Vibrant, Shopify eller någon annan plattform. Vi gör även nätbutiker efter dina behov från början.

Pipedrive - Lemonsoft-integration

Pipedrive

Det är möjligt att ansluta Pipedrive CRM-programvara till Lemonsoft. Vi kan flytta produkter, kunder och beställningar mellan dessa program som du vill.

Pipedrive.com
Konstgjord intelligens hjälper till att optimera inventeringen

Kardex och andra lagerrobotar

Vi är definitivt de bästa i Finland för att integrera Lemonsoft med Kardex eller någon annan lagerrobot. Kardex och Lemonsoft kan placeras antingen för att uppdatera varandras korrekta lagerbalanser. Vi gör också liknande integrationer med alla andra lagerrobotar, till exempel Konecranes 'Agilon.

Kardex-remstar.fi
Lemonsoft - Mailchimp-integration

Mailchimp

Mailchimp kan automatiskt länkas för att hämta din kundinformation till din e-postlista.

Mailchimp.com

exempel Lemonsoft-tillägg:

Skyreport - Nedräkning

SkyReport - Efterräkning

Räkning i realtid hjälper dig att hålla koll på ditt företag. SkyReport - Efterräkning visar fördelningen av lönsamheten för varje försäljningsorder, tydligt åtskilda av gröna och röda bakgrundsfärger.

Du kan också borra ner till individuella stämplar och materialkostnader. Så du kan se alla dina aktiviteter i helheten och verkligen detaljerade om det behövs. Programvaran SkyReport Post-Calculation hämtar data från Lemonsoft automatiskt och den är alltid skräddarsydd för kunden och siffrorna som tillhandahålls av den kan alltid förlitas.

SkyPlanner - Fin belastning

Med finbelastad programvara organiserar du dina arbetsköer för att maximera din produktionseffektivitet och väntetider. Vår finlastmjukvara har gjorts till ett enkelt och mångsidigt produktionsverktyg för att planera, regissera och förutse industriellt arbete.

En stor belastning integreras i Lemonsoft ERP-system och inkluderar avancerad och lärande artificiell intelligens som ger designern förslag på de mest förnuftiga sätten att organisera arbete på. SkyPlanner ökar din omsättning och förbättrar din kvalitet.

SkyPlanner - Fin belastning
SkyMonitor - Produktionsspårning

SkyMonitor - Produktionsspårning

Att spåra produktionsmaskinens körtid hjälper dig att optimera din produktion. SkyMonitor - Produktionsspårning visar produktionsmaskinens status i realtid och förhindrar driftstopp. Bättre maskinanvändning ökar dina intäkter utan maskininköp. Programmet kan kombineras med till exempel Lemonsoft, CNC-stationer, plåtarbetscentra, lasrar, svetsmaskiner och robotar.

SkySeller - Budberäkning

Budkalkylatorn snabbar snabbare och underlättar inlämningen av även komplexa bud, vilket effektiviserar försäljningen. SkySeller - Budberäkning är integrerad i Lemonsoft ERP-system och är alltid skräddarsydd för att passa dina behov och är därför precis rätt program för dig.

SkySeller - Budberäkning
SkyTimer - Skiftplanering

SkyTimer - Skiftplanering

funktionella mobila enheter, SkyTimer - arbetstidsplanering och mobil tidskort underlättar skiftplanering och registrering av arbetade timmar. SkyTimer integreras med Lemonsoft-programvaran och är utformad speciellt för rengörings-, fastighets-, bygg- och industriindustrin.

planerade tillsammans!

Vi anpassar tillägg och funktionalitet för Lemonsoft efter dina behov. Vi har erfarenhet av dussintals olika plugins och intranät som fungerar tillsammans med Lemonsoft. Berätta vad du behöver så föreslår vi en lösning!

FRAMGÅNGA ANVÄNDNINGAR Kolla työnäytteisiimme

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: 040-056 1771