fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa
Programvaruintegrationer

Integrationer med all programvara

Programvaruintegrationer minskar manuellt arbete för ditt företag och förbättrar din konkurrenskraft. mjukvaruutveckling-Vårt team bygger även komplexa integrationer i din programvara med lång erfarenhet.

VAD INTEGRATION BETYDER

Integration kopplar samman mjukvarudataflödet

Integration avser att koppla olika programvaror med varandra på ett sådant sätt att information flyttas mellan dessa program utan manuell dataöverföring. Integration kan implementeras mellan två system, eller flera olika programvaror kan kombineras för att överföra information mellan dem. I avsaknad av integration använder företag tyvärr alltför ofta Excel för rapportering eller tryckbeställningar manuellt mellan program. Samma information finns ofta i flera program och integration säkerställer att till exempel lagersaldon alltid är lika i alla program. Genom att kombinera två informationsbitar får du en tredje information som är viktig för verksamheten och därför måste informationsbitarna röra sig och kopplas samman med varandra effektivt.

Skycode är ett programmeringsföretag som specialiserar sig på integrationer, och vi lyckas med varje integration med även den sällsynta programvaran. Vi skräddarsyr alltid integrationer efter dina behov, samtidigt som vi bygger olika tillägg och anpassade rapporter. Vi arbetar också effektivt med programvara som är helt ny för oss eller till exempel tillverkad av dig. Vår princip i integrationer är, "Om inte på något sätt, då på något sätt".

Fördelen med integrationer i näringslivet

Gör verksamheten mer effektiv

Minskar manuellt arbete

Sparar kostnader

Förbättra rapporteringen

Skräddarsydda integrationslösningar

Våra experter integrerar din programvara med varandra med professionell skicklighet. Tack vare integrationerna blir verksamheten mer effektiv och resurser frigörs genom automatisering av arbetet.

Driftstyrsystem

ERP-system, eller ERP-system, är det vanligaste målet för integrationer. Enterprise Resource Planning (ERP) är ett affärsinformationscenter och används för att importera och exportera information till många andra program. Produktionsplanering och produktionsledning kräver också information om ERP-systemet. Att skapa mer sofistikerade rapporter kräver information från ERP-systemet. Integrationer är till exempel framgångsrika med dessa ERP-system:

Financial Management Software

Försäljningsprogram och kundinformation och lagerbalanser är ofta eftertraktade i program för ekonomisk förvaltning. E-handelsorder och tidsregister är praktiska att exportera direkt till ett ekonomiskt managementprogram. artificiell intelligens exploatering kräver också ofta integration, varifrån lärande AI automatiskt hämtar sitt utbildningsmaterial. Integrationen är till exempel framgångsrik i följande ekonomistyrningsprogram: 

E-handel integrationer

Naturligtvis spelar online betalningsmetoder, beställningar och kundinformation en nyckelroll. Det blir mer handel när betalningsmetoderna är mångsidiga och praktiska. Vi länkar alla betalningsformer och annan mjukvara till din onlinebutik, inklusive utländska banker. Vi har också byggt kreditkortsbetalningar som gör det möjligt för kunder att beställa dina produkter genom att klicka en gång efter att ha fyllt i kortinformationen.

CRM-system och e-postklienter

CRM-systemintegrationer vill ofta flytta kunddata för eftermarknadsändamål. offertkalkylering det är också lätt att integrera med ett säljprogram med gränssnitt. Till exempel integration med följande CRM-system och e-postklienter:

kassasystem

Integrationen av kassasystemet är en mycket viktig kanal för företagen att hålla balanserna uppdaterade och för att undvika förvirring. Integreringen av kassasystemet kan fungera i realtid eller uppdatera data på ett schemalagt sätt. Integrationen av kassasystemet och e-handelssystemet måste implementeras väl så att samma lagerprodukter kan säljas utan problem i e-handeln och tegel- och murbrukshandelarna. Integrationen av varje kassasystem är anpassad efter kundens krav.

logistik

Fraktbearbetning och automatisering förenklar i hög grad vardagen för en handlare och importör. Vi kan skicka order direkt till din logistikpartner och skriva ut fraktdokumenten. Logistik kan ge lagerinformation direkt till dina system. Vi kan implementera olika EDI-meddelanden och andra kommunikationsmetoder enligt dina behov.

Skapa ett mer enkelt sätt att arbeta tillsammans

Ta det första steget mot modern handel. Vi hjälper var och en av dem.

eller ring +358 40 700 0002

Kompletta integrationer

Vi har paketerat integrationerna av den mest populära programvaran i snabbinstallerade paket. Vi utökar ständigt vårt utbud, så om din mjukvara ännu inte är listad, vänligen kontakta oss.

Visma Nova & MyCashFlow integration

Med populariteten för affärssystemet Visma Nova och shoppingplattformen MyCashFlow online har vi gjort deras integration ännu enklare.

Visma Nova + MCF integrationsillustration v2 liten
Beskrivning av Visma.net-integrering i MyCashFlows webbutik

Visma.net & MyCashFlow integration

Att integrera affärssystemet Visma.net i MyCashFlow e-handelsplattform är nu enklare än någonsin.

Fennoa & MyCashFlow integration

Att integrera Fennoas ekonomisystem med MyCashFlow e-handelsplattform är nu enklare än någonsin

Beskrivning av integrationen mellan Fennoa och MyCashFlow
Visma Fivaldi integration till MyCashFlow webbutik

Visma Fivaldi & MyCashFlow integration

Att integrera Visma Fivaldis ekonomihanteringsprogram i MyCashFlow e-handelsplattform är nu enklare än någonsin

Vill du ha integration med din programvara?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så berättar vi hur du kan ge ditt företag ett nytt lyft.

Försäljningskontaktinformation

Jussi Mäntylä