Vi gör integrationer för all din programvara

Programvaruintegration är avgörande för dagens affärs konkurrenskraft. Att flytta och slå samman data minskar behovet av manuellt arbete och förbättrar rapporteringen. I avsaknad av integration distribueras ofta Excel för rapporteringsändamål eller manuellt trycka på order mellan program. Samma information finns ofta i många program, och integration garanterar att till exempel lagerbalanser alltid är desamma i alla program. Genom att kombinera två informationsdelar finns den tredje affärskritiska informationen och måste därför flytta och ansluta effektivt.

Skycode är ett programmeringsföretag som specialiserar sig på integrationer, och vi lyckas med varje integration med även den sällsynta programvaran. Vi skräddarsyr alltid integrationer efter dina behov, samtidigt som vi bygger olika tillägg och anpassade rapporter. Vi arbetar också effektivt med programvara som är helt ny för oss eller till exempel tillverkad av dig. Vår princip i integrationer är, "Om inte på något sätt, då på något sätt".

integrationer programvara:

Woocommerce och Magento-integration med ERP-programvara

Enterprise Resource Planning Systems

ERP-system, eller ERP-system, är det vanligaste målet för integrationer. Enterprise Resource Planning (ERP) är ett affärsinformationscenter och används för att importera och exportera information till många andra program. Produktionsplanering och produktionsledning kräver också information om ERP-systemet. Att skapa mer sofistikerade rapporter kräver information från ERP-systemet. Integrationer är till exempel framgångsrika med dessa ERP-system:

Financial Management Software

Försäljningsprogram och kundinformation och lagerbalanser är ofta eftertraktade i program för ekonomisk förvaltning. E-handelsorder och tidsregister är praktiska att exportera direkt till ett ekonomiskt managementprogram. artificiell intelligens exploatering kräver också ofta integration, varifrån lärande AI automatiskt hämtar sitt utbildningsmaterial. Integrationen är till exempel framgångsrik i följande ekonomistyrningsprogram: 

Woocommerce och Magento integration med programvara för ekonomihantering
Woocommerce och Magento-integration för nätbanker

E-handel integrationer

Naturligtvis spelar online betalningsmetoder, beställningar och kundinformation en nyckelroll. Det blir mer handel när betalningsmetoderna är mångsidiga och praktiska. Vi länkar alla betalningsformer och annan mjukvara till din onlinebutik, inklusive utländska banker. Vi har också byggt kreditkortsbetalningar som gör det möjligt för kunder att beställa dina produkter genom att klicka en gång efter att ha fyllt i kortinformationen.

Exempel på framgångsrik integration inkluderar följande onlinebutiker:

Exempel på framgångsrik integration inkluderar:

CRM-system och e-postklienter

CRM-systemintegrationer vill ofta flytta kunddata för eftermarknadsändamål. offertkalkylering det är också lätt att integrera med ett säljprogram med gränssnitt. Till exempel integration med följande CRM-system och e-postklienter:

Woocommerce och Magento-integration med CRM-programvara
Woocommerce och Magento integration i kassan

kassasystem

Integrationen av kassasystemet är en mycket viktig kanal för företagen att hålla balanserna uppdaterade och för att undvika förvirring. Integreringen av kassasystemet kan fungera i realtid eller uppdatera data på ett schemalagt sätt. Integrationen av kassasystemet och e-handelssystemet måste implementeras väl så att samma lagerprodukter kan säljas utan problem i e-handeln och tegel- och murbrukshandelarna. Integrationen av varje kassasystem är anpassad efter kundens krav.

Integration kan till exempel utföras med dessa kassaregister: 

logistik

Fraktbearbetning och automatisering förenklar i hög grad vardagen för en handlare och importör. Vi kan skicka order direkt till din logistikpartner och skriva ut fraktdokumenten. Logistik kan ge lagerinformation direkt till dina system. Vi kan implementera olika EDI-meddelanden och andra kommunikationsmetoder enligt dina behov.

Vi kan ansluta 

Woocommerce och Magento integration för logistikpartners

planerade tillsammans!

Vi bygger en e-handelsbutik åt dig och integrerar din befintliga e-handelsbutik med all programvara du behöver. Berätta vad du behöver så föreslår vi en lösning!

FRAMGÅNGA ANVÄNDNINGAR Kolla työnäytteisiimme

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: 040-056 1771