fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa

Automatisk temperaturövervakning av kylskåp

På din begäran kommer vi att bygga automatisk temperaturövervakning av kylskåp efter behov för livsmedelsindustrin. Det sparar mycket tid i lagstadgad rapportering och förbättrar produktkvaliteten. Kylövervakning kan till exempel kombineras Sorkka.fi - slakteriets ERP-system.

Inom livsmedelsindustrin, såsom slakterier, måste de på myndigheternas begäran följa genomförandet av kallkedjan i deras HACCP-plan. Många gör denna temperaturövervakning manuellt genom att spela in termometeravläsningarna.

Anpassad temperaturövervakning för kylrum vid behov

Övervakning av kylskåp och avfrostningstemperatur kan kopplas till automatisk övervakning, som kan ses från en mobiltelefon och datorns webbläsare. Vi programmerar programvara som registrerar temperaturen vid önskad densitet och rapporterar automatiskt. Olika larm kan också göras för programvaran för att indikera en onormal temperaturökning. Mjukvaran kan hämta sina data från sensorerna, men den kan också övervaka prestanda för alla kylutrustning och alla märken.

Vid pulserad avfrostning tar vår temperaturövervakning hänsyn till driften av kylskåpet och rapporterar önskad temperaturvariation i avfrostningen. Programvaran kan således byggas för att passa alla driftsmiljöer.

Kylövervakningsanordningar är i sig naturligt billiga, så även ett stort antal kylskåp kan automatiskt övervakas till en rimlig kostnad.

Kan integreras i alla ERP-system

Automatisk övervakning av kylskåpets temperatur kan också automatiskt förutsäga utvecklingen av den inre temperaturen på slaktkropparna och andra livsmedel som föras till kylen. Den får information om mängden mat som exporteras till frysbutiken från ERP-systemet till vilket det är integrerat. Vi kan integrera den automatiska övervakningen av kylskåpets temperatur med alla ERP-system som Sorkka.fi, SAP, etc.

Förutom Cold Tracking System kan vi också bygga andra kontrollpunkter som kräver rapportering så automatiserad som möjligt, vilket sparar mycket tid. HACCP-rapporter kan byggas bara för att uppfylla regeringens krav. All självövervakning kan därför elektrifieras enligt myndigheternas krav.

Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov för självförbättring. Vi har en lång historia av att arbeta med elektroniska lösningar inom livsmedelsindustrin och kan ge dig många idéer för att tillgodose dina specifika behov. Vi levererar anpassad mjukvara till stora och små spelare, så lösningar är alltid skräddarsydda. Det är också möjligt att få olika typer av affärsstöd för automatisering av övervakning av kylaffärer. Vår partner hjälper till med ansökningsprocessen och hela supportprocessen.

Som ett ERP-system för slakterier har vi byggt Sorkka.fi-programvara som automatiserar rapporteringen av djurslaktdata till Eviras databaser. Sorkka.fi inkluderar också integration med all nödvändig utrustning som vågar, etikettskrivare etc. Sorkka har varit en mycket omtyckt programvara och har spridit sig effektivt bland slakterier.

Så kontakta oss och berätta vad vi vill, så bygger vi de system som passar dina behov!

Försäljning och detaljer:

Jussi Mäntylä
Skycode Oy
+ 35840-7000002