fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa
Besöksdagen hade utmärkt väder och konstgjord intelligens som dagens ämne

Ministeriet för sysselsättning och ekonomi besöker Skycode-kontoret

Ministeriet för sysselsättning och ekonomi Industrirådgivare Sampsa Nissinen var gäst på Ostrobothnian ELY Center i Vaasa 4.10.2018. Skycodes Jussi Mäntylä var värd för ett besök på kontoret och i en vacker höstväder konversation var särskilt industrimodern en stor belastning, artificiell intelligens och effektiv inriktning på affärsstöd i digitaliseringsprojekt. Ett besök på Skycode-kontoret ingick också VASEK, Viexpo, Business Finland, Startia ja Merinova.

Skycode-företagaren Jussi Mäntylä berättar om den praktiska användningen av konstgjord intelligens i industriell produktion
Skycode-företagaren Jussi Mäntylä berättar om den praktiska användningen av konstgjord intelligens i industriell produktion

Det var intressant att ha en debatt om digitaliseringen av industrin mellan de olika aktörerna på olika nivåer. Många utvecklingsidéer kom fram och Jussi Mäntylä från Skycode berättade på ett vanligt språk om den konkreta användningen av konstgjord intelligens i industrin. Planeringen av fabrikens produktion, dvs den lilla belastningen, var också ett ämne av intresse för gästerna, vilket direkt påverkar finländska industriföretagens konkurrenskraft.

Skycode vill tacka våra gäster för en mycket trevlig dag och är glada att notera att de samarbetsprojekt som diskuterades under besöket redan har kommit väl igång, särskilt med ELY Center!