SkyPlanner APS-ohjelmisto

Планирование производства и точная загрузка tekoälyllä

SkyPlanner on APS, eli ohjelmisto tuotannonsuunnitteluun. Hienokuormitus ja tuotannonohjaus on tehty SkyPlannerissa helpoksi ja monipuoliseksi. SkyPlannerin tekoäly järjestää työjonot siten, että saat maksimoitua tuotantosi tehokkuuden ja läpimenoajat. SkyPlannerilla voit hoitaa työn suunnittelun, ohjaamisen ja ennustamisen.

SkyPlanner voidaan integroida mihin tahansa toiminnanohjausjärjestelmään, eli ERP-ohjelmistoon.

 

или позвоните по телефону +358 400 561 771

Miten SkyPlanner toimii?

Современное программное обеспечение для планирования производства

Miten SkyPlanner toimii?

SkyPlannerin hienokuormitus sisältää kehittyneen tekoälyn, joka antaa suunnittelijalle ehdotuksia järkevimmistä tavoista järjestää työt. Edistynyt tuotannonohjaus nostaa liikevaihtoanne ja parantaa toimitusvarmuutta. Hienokuormitus voidaan integroida toimimaan jokaiseen toiminnanohjausjärjestelmään, kuten esimerkiksi C9000, Lemonsoft, Visma Nova, Visma L7, Visma.net, SAP и другие

SkyPlanner может быть переведен на все языки и доставлен во все страны.

Hienokuormita töitä työpisteille

Erittäin helppokäyttöisessä hienokuormituksen näkymässä voit raahata aloitusvalmiita töitä työpisteiden työjonoihin. Näet silmäyksellä töiden valmistumisajat ja tuotannon käyttöasteet. Näet myös reaaliaikaisena työn alla olevat työn vaiheet kullakin työpisteellä.

В непредвиденных ситуациях реорганизация работы происходит быстро. Планирование производства удобно и быстро для изучения.

Tekoäly järjestää työjonoja@2x

LOGIIKKA

Искусственный интеллект организует рабочие очереди

Построен в SkyPlanner искусственный интеллект ehdottaa sinulle tehokkaimman järjestyksen työpisteiden työjonoksi. Voit antaa prioriteetteja ja toimintaohjeita tekoälylle, eli se säilyttää sinulla silti päätösvallan. Tekoälyn ehdotukset perustuvat toiminnanohjausjärjestelmästä haettuun tuotantotietoon ja sinun antamiisi prioriteetteihin. Tekoäly etsii järjestyksen, jolla kaikki työnne voidaan kiireisessäkin tilanteessa toimittaa mahdollisimman ajoissa asiakkaille ja jolla tehdas toimii mahdollisimman tehokkaasti.

Tekoäly huolehtii oikeasta vaihejärjestyksestä ja materiaalien saatavuudesta. Tekoäly simuloi varastotilanteita tulevaisuudessakin ja työt suunnitellaan siis tehtäväksi kun materiaalia on saatavilla.

Ihmisaivot eivät kykene luomaan optimaalista työjärjestystä sadoille monivaiheisille töille, mutta tekoäly jaksaa ja kykenee. Näin säästät aikaa ja saat silti paremman suunnitelman.

ОСОБЕННОСТИ

Универсальные функции для планирования производства

SkyPlanner on tehtaan komentokeskus, joka kattaa kaikki tarvittavat toiminnot moderniin ja tehokkaaseen tuotannonsuunnitteluun. Optimoitu tuotannonsuunnittelu on tehokkaan tuotannon lähtökohta.

Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä toimivin ratkaisu yrityksellenne

Me autamme sinua SkyPlannerin käyttöönotossa ja sitä voidaan lisäksi kustomoida uniikkien tarpeidesi mukaan.

или позвоните по телефону +358 400 561 771

Optimaalinen tuotantosuunnitelma

Как работает искусственный интеллект SkyPlanner?

optimaalinen tuotantosuunnitelma

SkyPlanner AI

SkyPlanner tuotannonsuunnittelu sisältää tekoälyn, joka osaa tehdä optimaalisen tuotantosuunnitelman ja se saa tarvitsemansa tiedot teollisuusyrityksen toiminnanohjausjärjestelmästä. Tuotannonohjaus on siis SkyPlannerissa mahdollista tehdä myös automaattisesti.

Älykkäämpää tuotannonsuunnittelua

 • Tekoäly aikatauluttaa työt järkevimpään ja tehokkaimpaan järjestykseen – sinun pyynnöstäsi
 • Искусственный интеллект позволяет избежать ненужных узких мест в ваших планах и эффективно оптимизирует производственный процесс.
 • Yllättävissä muutostilanteissa tekoäly antaa sinulle uuden tuotantosuunnitelman sekunnissa
 • Искусственный интеллект учитывает порядок этапов работы, сроки поставки, сроки поставки, материалы и т. Д.
 • Искусственный интеллект также может последовательно работать над одними и теми же инструментами, настройками и т. Д.
 • Искусственный интеллект не требует полных производственных данных для функционирования, поэтому SkyPlanner подходит для всех промышленных компаний.

TOIMITUSVARMUUS

Безопасность поставок улучшена, а узкие места уменьшены

Программа тонкой загрузки немедленно покажет вам, задержана ли какая-либо загруженная вами работа, и вы можете изменить приоритет работы. Таким образом, вы будете постоянно знать о состоянии ваших поставок, и ваша удовлетворенность клиентов останется высокой.

TUOTANTOKETJUT

Производственные цепочки на нескольких заводах

Вы можете легко загружать фазовые цепи на другие фабрики и субподрядчиков. Это позволяет проектировать весь производственный процесс без каких-либо ограничений.

tuotantoketjut-detail

TYÖVUOROSUUNNITTELU

Työvuorosuunnittelu ja henkilöstön tarve

Voit suunnitella työvuorot kätevässä kalenterinäkymässä ja tehdä työvuorosuunnittelusta automaattista toistuvuuteen vaikuttavilla säännöilläsi. Hallitset näin kapasiteettia tuotannossasi ja tiedät mihin se riittää. Tämä auttaa sinua ennakoimaan paremmin tuotantoasi ja vähentää yllätyksiä.

Планирование смены SkyPlanner и мобильная штамповка

 • График смен и грузоподъемность
 • Автоматически создавать будущие сдвиги
 • Поставьте свою работу на свой смартфон, планшет или компьютер
 • Sairauslomat ja vapaapäivät vaikuttavat tuotannon kapasiteetteihin
 • Отчет о качестве в связи с штамповкой
 • Пометка нескольких сотрудников для нескольких рабочих станций одновременно
 • Koneiden huoltojen hallinta, joka vaikuttaa tuotannon kapasiteetteihin

Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä toimivin ratkaisu yrityksellenne

Me autamme sinua SkyPlannerin käyttöönotossa ja sitä voidaan lisäksi kustomoida uniikkien tarpeidesi mukaan.

или позвоните по телефону +358 400 561 771

Каковы преимущества SkyPlanner в производстве?

Tuotannon työjärjestyksellä on paljon väliä. Kun työt ovat järkevässä järjestyksessä, tuotanto virtaa mutkattomasti ja ongelmia tulee vähemmän.

Teollisuudessa muutoksia ja yllätyksiä tulee jatkuvasti – juuri tähän ongelmaan SkyPlanner vastaa.

TOIMITUSVARMUUS

Безопасность поставок увеличивается

Vaikeissa hienokuormituksen ja tuotannonsuunnittelun tilanteessa teet parempia päätöksiä SkyPlannerilla ja saat toimitukset matkaan ajoissa. SkyPlannerilla tiedät mihin resurssit ja kapasiteetit riittävät.

TUOTANTO

Производство будет более эффективным

Производство более эффективно, когда правила процедуры оптимальны и рациональны. Таким образом, вы получаете больше продукции при тех же людских и машинных ресурсах.

MUUTOKSET

Ответы на изменения будут ускоряться

В промышленности изменения являются обычным явлением. С помощью SkyPlanner вы можете легко и быстро изменить свои планы, когда что-то изменится в процессе производства.

ENNAKOINTI

Предвидение проще

Просматривайте время, возможности и материальные ситуации заблаговременно на временной шкале. Вы можете решить производственные проблемы заранее.

Haluatko tehostaa tuotannonsuunnittelua?

Присоединяйтесь к нашим довольным клиентам!

SkyPlanner myynti ja lisätiedot

Тимо Берг