Integroimme Woocommercen ja Magenton kaikkiin ohjelmistoihin

Woocommerce ja Magento integraatiot kaikkiin muihin ohjelmistoihin pitkällä kokemuksella. Olemme tehneet valtavasti töitä Magenton ja Woocommercen parissa ja muokanneet niitä toimimaan asiakkaidemme erilaisten tarpeiden mukaan. Tunnemme näiden ohjelmistojen sielunelämän läpikotaisin ja voimme kytkeä ne mihin tahansa muuhun ohjelmistoon.

Woocommerce tai Magento verkkokauppa halutaan yleensä integroida toiminnanohjausjärjestelmään tai taloushallinto-ohjelmaan ja liikutella esimerkiksi tilauksia ja varastosaldoja ohjelmien välillä. Kassajärjestelmä voidaan myös kytkeä toimimaan yhteydessä verkkokauppaan. Maksumuodot vaativat integraatiota ja olemme toimineetkin sen vuoksi käytännössä kaikkien maksuvälityspalveluiden integroinnissa.

Olemme jo vuosia tehneet integraatioita mitä moninaisimpiin ohjelmistoihin ja usein sellaisiin joista emme aiemmin ole edes kuulleet. Selvitämme tässä yhteydessä mitä integraatio vaatii ja toteutamme sen asiakkaan toiveiden mukaan.

Sinulla saattaa olla myös jokin harvinaisempi ohjelmisto johon et ole löytänyt vielä integraatiota. Me voimme tehdä sinulle sen haluamasi integraation.

Jos olet perustamassa B2B-verkkokauppaa, niin siihen sopivin alusta on SkyShop B2B-verkkokauppa. Toiminnanohjausjärjestelmästä tuotaviin kompleksisiin asiakashinnastoiden käsittelyyn kannattaa valita nimenomaan B2B-verkkokauppaa varten tehty verkkokauppa-alusta. Olemme erikoistuneita B2B-verkkokauppoihin ja kerromme aiheesta mielellämme lisää kun jätät yhteydenottopyynnön.

Esimerkkejä Woocommerce ja Magento integraatioista:

Woocommerce ja Magento integraatio ERP - ohjelmistoon

Toiminnanohjausjärjestelmät

Woocommercen ja toiminnanohjausjärjestelmien välillä voidaan tehdä integraatio. Voimme vaikkapa liikuttaa tilauksia ja varastosaldoja ja asiakastietoja. Integraatio onnistuu esimerkiksi näihin ohjelmistoihin:

Taloushallinto-ohjelmat

Taloushallinto-ohjelmiin halutaan usein viedä myyntejä ja asiakastietoja ja varastosaldoja. Integraatio onnistuu esimerkiksi näihin taloushallinto-ohjelmiin: 

Woocommerce ja Magento integraatio taloushallinto - ohjelmistoon
Woocommerce ja Magento integraatio verkkopankkimaksuun

Verkkomaksupainikkeet

Verkkokaupassa maksumuodot ovat tietenkin keskeisessä asemassa. Kauppaa tulee enemmän kun maksumuodot ovat monipuoliset ja kätevät. Kytkemme minkä tahansa maksumuodon verkkokauppaasi, myös ulkomaiset pankit. Olemme rakentaneet myös luottokorttimaksuja, joilla asiakkaasi voi kerran kortin tiedot täytettyään tilata tuotteitasi vain klikkaamalla.

Integraatio onnistuu esimerkiksi näihin maksumuotoihin:

CRM-järjestelmät ja mailiohjelmat

CRM-järjestelmien integraatioissa halutaan usein liikutella asiakastietoja jälkimarkkinointia varten. Integraatio onnistuu esimerkiksi näihin CRM-järjestelmiin ja mailiohjelmiin:

Woocommerce ja Magento integraatio CRM - ohjelmistoihin
Woocommerce ja Magento integraatio kassajärjestelmään

Kassajärjestelmät

Kassajärjestelmän integraatio on varsin tärkeä, jotta saldot pysyvät ajantasalla. Jokainen kassajärjestelmän integraatio toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidysti.

Integraatio voidaan toteuttaa esimerkiksi näihin kassajärjestelmiin: 

Logistiikka

Lähetysten käsittely ja automatisointi helpottaa huomattavasti verkkokauppiaan arkea. Voimme lähettää tilaukset suoraan logistiikkakumppanillesi ja tulostaa lähetysdokumentit valmiiksi. Ihan mitä haluat, voimme myös kokemuksella kertoa sinulle ideoita logistiikkasi automatisoinnista.

Voimme tehdä logistiikka integraation esimerkiksi:

Woocommerce ja Magento integraatio logistiikkakumppaneille

Suunnitellaan yhdessä!

Rakennamme sinulle tarpeidesi mukaisen verkkokaupan ja integroimme olemassaolevan verkkokauppasi kaikkiin tarvittaviin ohjelmistoihin. Kerro tarpeesi, niin ehdotamme siihen ratkaisua!

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tutustu työnäytteisiimme

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040-056 1771